Overblog
Seguir este blog Administration + Create my blog
ARXIV JVJOL

Butlletí digital de notícies de l'Arxiu Jujol contacte: arxiujujol@tinet.cat ARXIU JUJOL

PUBLICACIÓ "JVJOL EN BARCELONA"

Publicado en 14 Agosto 2017 por ARXIV JVJOL

Desde el passat mes de juny podeu adquirir el llibre

"Jvjol en Barcelona"

a les principals llibreries o bé a l'editor:

info@ivirgili.com, tel. 977 233 251

 

Comentarios

UNA TAULA PARADA DALT DEL CEL

Publicado en 14 Agosto 2017 por ARXIV JVJOL

 

 

Comentarios

CAVA i VI JVJOL DE VIVES AMBRÒS

Publicado en 13 Agosto 2017 por ARXIV JVJOL

Caves Vives Ambròs de Montferri (Camp de Tarragona) homenatja la figura i obra de l’arquitecte Josep Ma. Jujol amb els seus vins i escumosos d’alta qualitat, tots ells premiats en diferents certamens del món i una excelent projecció entre els cellers tarragonins.

Comentarios

JVJOL A AMSTERDAM

Publicado en 7 Agosto 2017 por ARXIV JVJOL

 

Paul de Vroon, professor d’Arquitectura de la Universitat de Delft (Holanda) va ser captivat per  l’obra de Jujol a Barcelona l’any 1976 en el context històric complexe d’una transició marcada  per una forta agitació social. Va conéixer a més de l’obra pública bona part del llegat que la família Jujol conservava aleshores al seu domicili de Sant Joan Despí.

 

L’admiració per l’obra de l’arquitecte tarragoní va inspirar elements decoratius de les vivendes socials “Victorieplein” a Amsterdam (1994) on a més de Vroon hi intervingué Jet Christiaanse. Tots dos s’havien desplaçat a Espanya on recolectaren ceràmica de diversa procedència, la qual va ser emprada per decorar el hall principal com un homenatge a la figura de Jujol pel qual senten una infinita admiració des de fa més de quaranta anys.

 

Comentarios