Overblog
Seguir este blog Administration + Create my blog
ARXIV JVJOL

Butlletí digital de notícies de l'Arxiu Jujol contacte: arxiujujol@tinet.cat ARXIU JUJOL

ÈXIT PARTICIPATIU AL 48H OPEN HOUSE

Publicado en 17 Noviembre 2017 por ARXIV JVJOL

 

Els passats dies 21 i 22 d’octubre l’edifici més visitat a Sant Joan Despí  en el marc del 48 Open House va ser la Torre de la Creu, més de cinc-centes persones van ser les que pogueren gaudir d’una estupenda visita a una de les obres més emblemàtiques de l’skyline de Sant Joan Despí, edifici de titularitat municipal que obri les seves portes per celebrar una nova edició que cada cop té més seguidors fidels a aquest esdeveniment. Altres obres de Jujol que es pogueren visitar en aquesta edició del festival van ser la Torre Jujol i Can Po Cardona. El total de participants en aquest municipi del Baix Llobregat va ser de 2.646 persones i la implicació de l’Ajuntament per facilitar l’èxit va ser absolut.

 

Podeu accedir a la galeria d’imatges des de l’apartat Despí informació d’aquest enllaç:

 

http://sjdespi.cat

 

 

Comentarios

Presentació del llibre "JVJOL EN BARCELONA"

Publicado en 10 Noviembre 2017 por ARXIV JVJOL

L'acte de presentació del llibre "JVJOL EN BARCELONA" va tenir lloc el dijous, 9 de novembre al vespre amb una notable presència d'assistents. El delegat de Cultura dels Serveis Territorials de Tarragona, Sr. Jordi Agràs, fidel defensor de l'obra de Jujol i persona extraordinàriament compromesa amb la divulgació del llegat jujolià va fer una breu introducció. Tot seguit intervingué l'autor, Josep M. Jujol jr. i la presentació anà a càrrec del professor d'Arquitectura de la Universitat de Tarragona: Roger Miralles Jori. També adreçà unes paraules al públic assistent el Sr. Drudis, delegat de Virgili-Drudis editors.

Foto: Aguilera-Guerrero Arquitectos

 

 

Comentarios

Els sostres del Metropol documentats en 3D

Publicado en 10 Noviembre 2017 por ARXIV JVJOL

https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Los-techos-del-Metropol-se-documentan-para-la-posteridad-en-3D--20171102-0005.html

Comentarios

Conferència al Centro Aragonés de Tarragona

Publicado en 3 Noviembre 2017 por ARXIV JVJOL

El passat dia 27 d'octubre al Centre Aragonès de Tarragona tingué lloc la conferència amb projeccions:  "¿Jujol quien era?", on el nostre director Josep Ma. Jujol junior, va il·lustrar als trenta assistents amb trets biogràfics i un resum de l'obra en la seva vessant arquitectònica, decorativa i de disseny.

 

Comentarios