Overblog
Seguir este blog Administration + Create my blog
ARXIV JVJOL

Butlletí digital de notícies de l'Arxiu Jujol contacte: arxiujujol@tinet.cat ARXIU JUJOL

ACTIVITATS AL VENDRELL

Publicado en 24 Mayo 2019 por ARXIV JVJOL

ACTES AL VENDRELL DEDICATS AL EXIMI ARQUITECTE JOSEP Mª JVJOL

  

- Dia 3 de Juny 2019. Visita Guiada a l'Esglesia Parroquial del Vendrell. A càrrec de la Dra. Immaculada Socias Batet. Hora: 20.15 

 

- Dia 7 de Juny:  "Colors musicals per  Jujol". Concert  a  càrrec de Jordi Pascual, piano, i Anna Panalba, soprano. Lloc: Escola Municipal de Música Pau Casals. Passatge del Tivoli, 3-7 . tel 977 66 33 06. El Vendrell.. Hora: 20.20.

 

- Dia 10 de Juny de 2019. Conferencia: "Transfiguracions. Josep Mª Jvjol a l'Esglesia Parroquial del Vendrell".

A càrrec de la Dra. Immaculada Socias Batet. Lloc: Museu Deu, Plaça Nova, 6, Tel. 977 66 63 08. El Vendrell. Hora: 19 h.

 

Comentarios

CONFERÈNCIA JVJOL A MONTFERRI

Publicado en 17 Mayo 2019 por ARXIV JVJOL

El passat dia  13 va tenir lloc al Santuari de Montferri (Tarragona) la conferència sobre l'arquitecte Jujol a l'obra del Santuari.

El conferenciant Mn. Jané, fill de Montferri, donà unes pincellades sobre la biografia de Jujol per passar a una completa explicació històrica i artística del temple que va acollir en aquest acte 43 assistents vinguts de diferents llocs, alguns molt allunyats, que quedaren molt complaguts.

L'acte formava part del cicle organitzat per la Fundació Trencadís de Tarragona.

 

 
Comentarios

HOMENATGE CLUB HOQUEI ARQUITECTE JVJOL

Publicado en 6 Mayo 2019 por ARXIV JVJOL

El passat dissabte dia 4, a Sant Joan Despí, va tenir lloc l’homenatge del Club de Hoquei en Línia Arquitecte Jujol acte que  va comptar amb la representació de l’Ajuntament a través del seu Regidor de Cultura, Sr. Alex Medrano i de la junta del Club que molt gentilment va obsequiar als germans Jujol amb una vistosa samarreta. El club participa regularment a la categoria superior estatal d’aquesta disciplina esportiva donant a conéixer el nom de Jujol a totes les provincies espanyoles on disputa els seus partits.

 

Comentarios