Overblog
Seguir este blog Administration + Create my blog
ARXIV JVJOL

Butlletí digital de notícies de l'Arxiu Jujol contacte: arxiujujol@tinet.cat ARXIU JUJOL

PATRIMONI JVJOLIÀ EN PERILL

Publicado en 30 Septiembre 2019 por ARXIV JVJOL

       FOTO: JUDIT SABATÉ

La periodista del Camp de Tarragona Judit Sabaté del mitjà "Tarragona Digital" posa de manifest l'estat d'abandonament del patrimoni jujolià de l'Església de Constantí que va patir l'enfonsament de part de la teulada sense que ningú hagi intervingut en la retirada dels elements realitzats i dissenyats per Jujol. Lamentem profundament aquesta situació que considerem una greu irresponsabilitat.

Adjuntem enllaç d'aquesta notícia:

https://tarragonadigital.com/tarragones/reportatge-llegat-jujol-esglesia-constanti-abandonat-any-esfondrament-parcial-teulada

Comentarios

JORNADES INTERNACIONALS JVJOL

Publicado en 30 Septiembre 2019 por ARXIV JVJOL

Les Jornades Internacionals "JVJOL: animar les pedres i posar vida" han tingut lloc aquest darrer cap de setmana a Sant Joan Despí amb una notable participació tant de ponents com d'assistents. Van tenir lloc al Centre Jujol-Can Negre presidides per la direcció del director de UIC Barcelona School of Architecture, el director de l'ARXIV JVJOL i el Dr. Guillem Carabí.

Les jornades han comptat amb la participació d'experts del món acadèmic i professional i es va posar de manifest el compromís de l'Ajuntament de Sant Joan Despí a través del seu alcalde Sr. Antoni Poveda  en la difussió internacional de l'obra i la figura de Josep M. Jujol.

La cloenda va consistir en una sortida dels participants al Camp de Tarragona per conéixer el Teatre Metropol, la Casa Bofarull i l'Església de Vistablella.

Comentarios

A PEU AMB JVJOL

Publicado en 2 Septiembre 2019 por ARXIV JVJOL

 

Comentarios