Overblog
Edit post Seguir este blog Administration + Create my blog
ARXIV JVJOL

Butlletí digital de notícies de l'Arxiu Jujol contacte: arxiujujol@tinet.cat ARXIU JUJOL

Homenatge musical

Publicado en 17 Diciembre 2018 por ARXIV JVJOL

L'Escola de Música "Enric Granados" de Sant Joan Despí ha retut homenatge a l'arquitecte Jujol, amb motiu del concert nadalenc.

El dissabte, 15 de desembre, a l'Auditori, amb l'assistència de més de 300 persones, es van interpretar diferents melodies per part dels Cors infantil, juvenil i d'adults. Tot de gran qualitat i excel·lent execució. 

Espectacular fou l'homenatge pròpiament dit. Tots els grups interpretant una suau melodia de fons, mentres comentaris sobre la figura i 'obra de Jujol eren llegits per dues alumnes complementant amb projeccions adequades al comentari. Acabat aquest, súbitament s'aixequen dotze intèrprets de la secció infantil aixecant cada un una cartolina amb lletres jujolianes que entre totes deia: "Gràcies Jujol".

El nombrós públic esclatà en un entusiasta i llarg aplaudiment, mentre en pantalla lluia la figura de l'arquitecte, tant apreciat i valorat a la ciutat de Sant Joan Despí.

Mereixen una entusiasta felicitació la directora musical Maribel Puchades i el director de l'Escola, Miguel Gómez, així com tot l'equip escolar per tan brillant homenatge.

 

 

Comentar este post