Overblog
Seguir este blog Administration + Create my blog
ARXIV JVJOL

Butlletí digital de notícies de l'Arxiu Jujol contacte: arxiujujol@tinet.cat ARXIU JUJOL

"JVJOL&GAUDÍ"

Publicado en 5 Julio 2019 por ARXIV JVJOL

 

Comentarios

NOTÍCIES DE SANT JOAN DESPÍ

Publicado en 3 Julio 2019 por ARXIV JVJOL

NOTÍCIES DE

SANT JOAN DESPÍ

SARDANA A JVJOL

La Colla Sardanista de Sant Joan Despí i la Cobla Ciutat de les Roses han estrenat la Sardana: “VITRALLS ENCANTATS”, dedicada a l’arquitecte JVJOL.

El compositor Antonio Luis Fernández Ortega, explica: “…de la mateixa manera que ell feia servir elements inhabituals, efectes visuals i jocs de colors als vitralls, jo vull expressar amb una metàfora auditiva com la música pot donar vida i color a l’ànima amb una sardana.

SUPERLECTURES

La Xarxa de Biblioteques de Sant Joan Despí, ha dedicat al Concurs de Superlectures a l'any JVJOL140. Mentres anaven llegint llibres els infants i adolescents participants han hagut de superar proves relacionades amb la vida i l'obra de JVJOL i han el·laborat diferents treballs creatius inspirats en l'artista. Aquest any, els petits lectors han llegit més de 900 llibres.

Una de les biblioteques ha acollit un petit homenatge a l'arquitecte JVJOL que ha ambientat la cel·lebració del Concurs. Entre altres activitats, els participants han fet un puzzles de Can Negre, un collage de la Torre de la Creu i de Can Negre, així com jocs per identificar edificis de JVJOL.

Al llarg del curs escolar, les vuit escoles de Sant Joan Despí han visitat les principals obres de JVJOL al Camp de Tarragona.

Ademés de conéixer detalladament les obres de la seva ciutat, han ampliat el coneixement amb les obres tarragonines.

L'Escola de La Secuita-Vistabella, va fer la visita a Sant Joan Despí per conéixer Can Negre i la Torre de la Creu.

De la ciutat de Tarragona, cap escola ni institut s'ha sumat a l'any JVJOL.

 

Comentarios

LA J DE JVJOL

Publicado en 3 Julio 2019 por ARXIV JVJOL

Les Escoles de Primària de Sant Joan Despí han decorat la J carácterística de la signatura de l’arquitecte JVJOL. Aquestes J tenen una alçada de 1,70 m. Això forma part de les commemoracions de l’any JVJOL140.

Les 8 escoles han decorat una J cada una que ha sigut col·locada en diferents indrets de la ciutat. L’Ajuntament ha impulsat aquesta obra que involucra des de la més tendra infància la personalitat de JVJOL.

Cal felicitar l’Ajuntament de Sant Joan Despí per les encertades activitats per donar a conéixer la figura de l’il·lustre arquitecte.

 

Comentarios